Oulujärvi kiikarissa

Hankkeessa suuntaamme katseen Oulujärven luonto- ja kulttuuritoiminnan kehittämiseen

Seminaari

Hankkeessa tuodaan yhteen toimijoita eri tavoin, kuten kesällä järjestettävään Oulujärvi -seminaariin. Oulujärveä tuodaan näkyväksi esimerkiksi näyttelyjen ja yhteisötaideteoksen kautta.

Näyttelyt

Näyttelyjä varten haemme tietoa Oulujärveä kuvaavista valokuvista, maalauksista ja muista teoksista, kuten vaikkapa sävellyksistä, kertoo hankkeen “kiikaroija”, Sari Leinonen. Näistä voi ottaa yhteyttä Paltamo-Seuraan ja hakuilmoituksia tehdään vuoden edetessä.

Infopiste

Oulujärven omaa infopistettä on suunniteltu eri sijainneilla lukuisia kertoja. Esimerkiksi Saimaalla on oma järviluontokeskus, Saimaarium. Nykyaikaan voisi sopia myös se, että Oulujärven tapahtumat, palvelut, sekä luonto- ja kulttuuritieto vain löytyisivät keskitetymmin netistä.

Oulujärvi Leader ry
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi volutpat, leo quis hendrerit dictum, sapien libero fermentum justo, eget faucibus diam arcu sit amet nisi. Duis rutrum diam ut enim malesuada lacinia.”

Elias Lönnrot -seura

Oulujärven Jättiläiset ry