Tapahtumat

Paltamo-Seura ry suunnittelee, järjestää ja toteuttaa erilaisia tapahtumia. Yhdistys toimii myös yhteistyökumppanina eri toimijoiden kanssa monissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

>> kuvia tapahtumista <<>> videoita tapahtumista <<

Museotapahtumat  -  Rinteen vesimylly  -  Norssikarnevaalit  -  Paltamo-päivät

Myllypuron Rinteen hierinmylly ja myllysauna sijaitsevat rauhoitetulla luonnonsuojelualueella (v. 1968)  Kiehimänsuun, Melalahden ja Kivesjärven yhteisen jakokunnan alueella Kiehimänsuun kylässä. Paikalla on ollut vesimylly jo 1700-luvulla. Rinteen myllyn käyttö- ja hallintaoikeus on Paltamo-Seuralla.  Myllyssä järjestetään keväisin jauhatusnäytöksiä, myllyalue on usein Paltamo-päivien oheistapahtumakohde ja eri yhteisöt järjestävät siellä tapaamisiaan. Alue on suosittu retkikohde, johon koululaiset, paltamolaiset ja matkailijatkin käyvät tutustumassa.

Klikkaa suurentaaksesi